Retningslinjer

Hei alle ærede BAB medlemmer!

Etter at nokre BAB medlemmer har gått ut med nokre kriterier for og bli med i BAB medan andre godtek mindre har eg funne ut at ting må gjerast. Me treng nokre, strenge, faste, harde og til tider dissande retningslinjer!

Kva kriterier stillar ein til eit individ som vil vera med i BAB's ære og makt fremfor feks BAT's halvhjerta kyniske "imperie"....?

Kom med forslag og lat oss ein gong for alle starta VERVINGA til eit nytt og større BAB!

Og ein kunne gjerna ha skrive inn kva ein meiner BAB står for også, her vil alt bli bekrefta eller avkrefta etter drøfting blant styre.


mvh
Modulf
Talsman for BAB


Aylar

Følgende mail sendt til aylar2003@hotmail.com:

Hei Aylar.

Vi er en god gjeng med gutter og et par jenter på skolen som har startet noe vi kaller BAB. Det er en slags forening/organisasjon som du sikkert er lite interesert i, men følgene av dette ble at noen bitre jenter på skolen lagde noe lite kreativt ved navnet BAT. BAB står for "Boys are Boys" mens! BAT står for "Boys are Toys", jenter kan sannelig rime!

Jeg lurte på om du kunne/hadde interesse av og bli med i BAT, de trenger en viljesterk leder med godt utseene. Om denne mangelen blir oppfylt klarer de gjerne og komme på et navn. Et navn som både rimer og ikke minner for mye om det bedre kjønns navn(BAB). Det trenger gjerne heller ikke å være sjikanderende for å ha bare pittelitt slagkraft.

Vi spør særskilt deg ettersom du passet best til den normale BAT profilen med din film og sang bakgrunn. Om du er interesert ta kontakt så kan vi endelig få se en leder hos BAT med noe mellom skuldrene!:D


For mer info om BAB/BAT se på www.bab.weblogg.no

Mvh
Modulf

Sanninga om BAT

BAT er ei forkortelse for "Boys Are Toys". Noko så kaldt og kynisk, medan me nærmast skriv ei ny hymne om brystene deira. Sympati?

Ei ei fjern fortid starta BAB, Boys Are Boys. Som mannfolka oppfant hjulet(tidenes mest geniale oppfinnelse) oppfant me også denne katalysatoren for eit betra miljø. Såklart kom kvinnene etter med ei fattig etterlikning av det som allereie var, BAT.

To lite kreative "ting":

- Aylar (dette har me sett før)
- BAT(....


aylarPotensielt BAT medlemm som gøymer seg ned i kofta.

Navnet har heller ei ironisk hensikt ettersom superhelten frå Gottham City heter Batmann.

Symbolsk så sug flaggermusa ut blod og er smittefarleg. Dei lyttar berre og kan ikkje sjå. Dei lyttar ikkje med omtanke, men for og finna ofre.


Meget presist.

Elles må det nevnast at fleire BAT medlemmer har noko til felles med forrige artikkel, og at eg har sendt mail til Aylar der eg appelerar til at ho skal bli medlem i BAT.

Hjelp BAT med eit bedre navn! Skriv inn forslag eller viare kommentar.

Mvh
Modulf


Pupper, Bryster, Patter...osv

Mens vi vandret opp langs en gate, en normal gate. En gate hvor hver og en kunne gått uten om de som ikke liker brostein ble jeg oppmerksom på først en så to pupper.

Hva er vell et bryst, hvordan påvirker det dagen og i hvilken grad er det tabu og prate om dette som både store og veldig små "menn" liker så godt.
 pupper
Et bryst er en blink. Jeg siterer hovedkarakteren i filmen "Hundred Girls" når jeg tar denne modige sammenlikningen. De starter først med hele sin omkrins, er en(mannen) heldig finner en ca 12 cm i diameter. Neste sirkel er den svært varierende nippel omkrettsen. Noen har store noen har små, noen har brune og agenten i Bond filmen "Golden finger" har tre. Blinken slutter i en hundrepoengs blink med melke kjertler.

Det er skrevet og sagt vitenskapelig, at om en mann ser 10 min på et par pupper til dagen(nakne) vil en få bedre blodsirkulasjon, mindre risiko for hjerte- karsykdommer(Åge Vårdal er en sikker kilde på dette).

Om noen har noen andre positive fakta om pupper(uten om at de er fantastiske, vakre, smidige, smakfulle, runde, tunge, prektige, tankevekkende, kjærlige, brennende og en melke kilde) så skriv inn og la oss få velte oss i puppeprat!

Mvh
Modulf


Bilbelte er ut, er du enig - tut!


Brynsengfaret 6A,
Postboks 8142 Dep
0033 OSLO v/ Statens vegvesen

Cato Stensland m/BAB
LUNDENESET VGS
5582 ØLENSVÅG

                    
                    KLAGE ANGÅENDE BILBELTE I NORGE


Vi er en uformell stiftelse som har tatt på oss som livsoppgave å forsikre mandommen på verdensbasis. En sak vi har valgt å ta tak i, i denne feministdominerende og omsorgsfulle verden er bilbelte-bruk.

Vi ser på dette som en avsindig provokasjon mot det og få være mann her i norge, og ikke minst på verdensbasis, som sagt. Dagens unge herrer er meget opptatt av det som er 'kult', og når de ikke får utløp for sine interesser, som f.eks å tøye fartsgrensen på norske veger, uten bilbelte, er vi av den meningen at det resulterer i flere mindre-hetrofile personer, og en ungdomsbefolkning som virker svekket.

Vi ønsker og proklamere et nytt lovforslag, hvor den enkelte norske mann selv velger om han vil være veik, eller sterk - og dette håper vi å få gjennomslagskraft for, i og med at dere bare trenger å se på betydlige statsledere i KRF for å forstå hva vi mener. Håper at dere kan formidle denne appellen videre til det norske statsråd.

En kan gjerne spør seg selv; vil ikke noen bli skadet? Kan det ikke være at noen dør? Hender det ikke at bilbelte redder liv? Siden Volvo først begynte med bilbelte på 1970-tallet, har vi helt klart sett en økning i veike menn! Ser dere ikke denne slagkraftige sammenhengen? Ser der ikke Ola Nordman som forfaller? Snart kjemper mødrene, og mennene vil gråte! Og HVEM, og HVEM ser vi til da? " Nei, jeg følgte bare loven. Ikke visste jeg at jeg skulle bli det jeg ble født for å bli; en sann viking! En sann norsk mann's avkom. En patriot, en mann av styrke. En mann av av psykisk styrke, og intelektuell kraft. En som ser døden i hvitøyet, og smiler sleipt.

Vi refferer her til forskriften(e) om bruk av bilbelte:

FOR-1979-09-21-7
SD (Samferdselsdepartementet)
Veg- og baneavd.
I 1979 539
1979-10-01
FOR-2006-04-27-448 fra 2006-05-09

... vi ber om at de skal revidert, slik at det enkelte individet ihvertall kan ha en mulighet til å utfolde seg i sin prakt og styrke, og ikke virke 'pysete' eller 'veik' med bruk av bilbelte.

Vi snakker på vegne av BAB, når vi sier at vi håper på kjapp respons fra dere, og at svaret blir positivt.


---


Med vennlig hilsen
Cato Stensland, Talsmann for BAB, norge,
Wilhelm Nessa, advokat
Diego Koch, brev-skribent
Mer informajson om BAB: www.bab-foundation.blogspot.com
Frste innlegget

Velkommen til min nye blogg!